Honlapszerkesztés, hirdetés, SEO

2003 óta foglalkozom honlapok szerkesztésével, honlap optimalizálással és online hirdetés szervezéssel. Ez alatt az idő alatt, rengeteg tapasztalatot szereztem a szöveges és banneres hirdetések megtervezésében és ehhez  létrehoztam több tucatnyi hirdetési felületet.

Olyan cégeknél dolgoztam mint az Internettudakozó Kft.  a  Cégorigó és az MCOnet Média Kft. mely kis és nagy vállalkozások számára nyújtott lehetőséget a bemutatkozásra.

Megyei városi és kerületi Facebook csoportok felügyeletével is foglalkozunk, mely remek lehetőséget kínál hirdetései elhelyezésére roppan költséghatékony módon. Minden kerületben rendelkezünk kerületi tartalommal rendelkező portálokkal. Az összes budapesti kerületben üzemeltetünk hírforrásokat, remek reklámfelületként is hasznosítva.

Nem kategorizálok tevékenységre, gyakorlatilag bármilyen vállalkozás hirdetését bevállalom és ez most is így van. 2003-ban a kegyeleti szakma hirdetésében talált lyukat tömtem be ennek köszönhetően már szinte mindegyik vállalkozó számára biztosított az egyszerű, de  mégis hasznos oldal használata.

Ügyfeleim között megtalálható  autósiskolák, szépségszalonmatricákkal foglalkozó vállalkozás, de kőipari gépeket tervező ügyfelem is van. Számukra egyszerű de jól teljesítő oldalakat készítek. Nem okoz gondot kutyakozmetikusok számára megfelelő oldalt készíteni akár Szombathelyen  akár Kőbányán legye az.

Természetesen nyílt forrású blog motorok, illetve honlapok, illetve úgynevezett statikus oldalak tervezését és szerkesztését is vállalom.

Nem okoz gondot molinók, szórólapok és egyéb reklámtáblák elkészítése sem, de ha csak egy esküvői fotósorozatot, videóanyagot szeretne, vagy műtermi fotók elkészítésére gondol, az sem probléma. Oldalunkon igyekszünk bemutatni a lehetőségeket és megoldásokat.

Jelenleg több mint 80 vállalkozó oldalát, illetve hirdetését kezelem a lehető legolcsóbb áron. Természetesen Domain név regisztrálásra és tárhely szolgáltatásra is adok lehetőséget.

Napjainkra 23 kerületi  hírportálon és a hozzá kapcsolt Facebook oldalakon illetve csoportokban országos hírekkel foglalkozó hírportálokon terítem szerződött ügyfeleim hirdetéseit és ezen felül megjelenést biztosítok számukra cég-adatbázisaimban is vállalkozásuk bemutatkozására.

Alapcsomagjaink már 42 ezer forinttól elérhetőek, mely tárhelyet, Domain név regisztrációt és egy honlap elkészítését is magában foglalja.

Ha bármiben tudok segíteni, kérjük írjon nekem!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .