Kézműves termékek online piaca

Kézműves termékek

Vassné Virág Erika vagyok 3 nagy gyerek anyukája és abszolút „kreativitás hiányos”! Mindig irigykedtem azokra az ismerősökre, szülőkre akiknek jobbnál jobb ötleteik voltak minden óvodai vagy iskolai programokra, rendezvényekre: szuper jelmezek a gyerekeknek farsangra, csodálatos dobozok, plakátok, díszítő elemek húsvétra vagy karácsonyra és még sorolhatnám a végtelenségig…

Most, hogy kicsit több idő jutott magamra, elkezdtem saját használati tárgyakat készíteni. Nem kellett volna…
Rájöttem, hogy ez tényleg nem az én világom. Viszont a kézműves termékek iránti rajongásom nem szűnt meg. Ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy a szebbnél szebb egyedi ajándékokat, használati tárgyakat minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Egy olyan platform kialakításába kezdtem, ahol a készítőket össze tudom hozni az egyediségre éhező vásárlókkal. Így született meg a kézművesplacc.
Bízom abban, hogy ezek a szeretettel, aprólékos munkával készített egyedi remekművek jól mutatnak majd az Önök vagy ismerőseik, rokonaik otthonában is.

Ha szeretné kézműves termékeit az oldalon látni, keresse fel regisztrációs oldalunkat és tájékozódjon a lehetőségekről

Üdvözlettel: Erika

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .