Szüreti bál 2021 Lovasberény

Izgalmakkal, és sok-sok megható pillanattal teli hétvégén vagyunk túl ismét, hiszen lezajlott a 2021-es Szüreti Felvonulás és Bál Lovasberényben. Az eseményt, a mintegy 14 pár táncos, közel 30 lovas, lovaskocsik és a hintók, valamint azok hajtói, a kormos cigányok, és természetesen csodálatos zenészeink, Nyárai István és zenekara Csidei Lajos, Kolonics Attila, Kőszegi József, Nagy Zsolt tette felejthetetlenné!

A menetet sokáig kísérték biciklisek megállókból megállókba… Idén táncoltunk gyönyörű napsütésben, majd a szakadó eső sem vette kedvünket… Bár eláztunk, a hangulatunk egy percre sem lankadt… Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki vendégül látott bennünket, esetleg segítségképp a megállókba süteménnyel, üdítővel készültek!

Szeretném megköszönni a vidékről érkező lovasoknak, a kocsik hajtóinak, és az őket összefogó Mohl Szabolcsnak és Szlavecz Evelinnek a jelenlétet és a segítséget.. A helyi polgárőrségnek a menet biztosítását… és minden segítő kéznek és szempárnak, valamint az utcára látogatóknak, hogy velünk voltak.

A 21 órakor kezdődő bálon megtelt a sportcsarnok. A nyitótáncra bevonulva, a jelenlevők, az AKKOR „mégcsak” 200 fős tömeg, hangos ujjongással köszöntötték Bíró Urunkat és gyönyörű Bírónénkat, valamint csőszlegényeinket és leányainkat.

A hajnalig tartó bál ideje alatt Hutvágner Péter és Marjai László, valamint természetesen csőszeinek gondoskodtak a felejthetetlen hangulatról. Ez a hétvége sokak nélkül nem jöhetett volna létre, így szívből köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy 2021-ben is méltó mód megélhessük hagyományainkat!Köszönjük a fotókat, Schneider Fanninak!

Szöveg: Lovasberényi Róna József Művelődési Ház és Könyvtár

Fotó: Schneider Fanni

Izgalmakkal, és sok-sok meglátható pillanattal teli hétvégén vagyunk túl ismét, mert lezajlott a 2021-es Szüreti …

Közzétette: Lovasberényi Róna József Művelődési Ház és Könyvtár – & nbsp; 2021. szeptember 20., hétfő

Vélemény?

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .