Vajon Lovasberény is részesül a támogatásban?

Rendkívüli ülést tartott hétfőn délelőtt Fejér Megye Közgyűlése. A képviselők zárt ajtók mögött 23 Fejér megyei település belterületi csapadékvíz elvezetési rendszer fejlesztésének támogatásáról döntöttek, 3 és fél milliárd forint értékben. A közgyűlés elején új megyei képviselő tett esküt.

Ünnepélyes pillanatokkal vette kezdetét Fejér Megye Közgyűlése hétfőn délelőtt: egy lemondott képviselő helyett Salamon Béla, Lepsény polgármestere lett a Fejér Megyei Közgyűlés Fidesz-KDNP Frakciójának új tagja, aki hétfőn kapta meg mandátumát, és tette le képviselői esküjét.

Egyúttal bejelentésre került Gombó Áron képviselő lemondása.

Zárt ajtók mögött több Fejér megyei település belterületi csapadékvíz elvezetési rendszer fejlesztésének támogatásáról döntött a megyei közgyűlés. A hétfői döntések alapján 23 település belterületi csapadékvíz elvezetési rendszerének fejlesztése részesülhet támogatásban, mintegy 3 és fél milliárd forint értékben. Ezzel a támogatással sok Fejér megyei település számára fontos kérdés oldódik meg.

Frissítés

Polgármesterünk a bejegyzést olvasva gyorsan reagált a kérdésre:

Jelen eljárásban az előző Település Fejlesztési Operatív programban benyújtott pályázatokat bírálták el. Lovasberény felszíni csapadékvíz elvezetésének koncepció és tanulmányterve most készül el a hetekben (ez általában egy fél éves munka), ezen dokumentumok szükségesek a pályázat benyújtásához. Településünk a közelgő TOP plusz pályázati rendszerben kíván a témában pályázatot beadni.

Nagyon köszönjük a választ!

Fejér vármegye magazin Fejér vármegye közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    by fejermegye on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Fejér vármegye magazin.

  • Akár a minimális forrásból gazdálkodó Fejér vármegyei szervezetek is valóra válthatják projektjeiket a Tesco 15. alkalommal kiírt pályázatán
    by fejermegye on 2024.04.17. at 12:21

    A legfrissebb adatok szerint több mint 4 ezer olyan hazai szervezet van a nonprofit szektorban, amely pénz nélkül működik vagy The post Akár a minimális forrásból gazdálkodó Fejér vármegyei szervezetek is valóra válthatják projektjeiket a Tesco 15. alkalommal kiírt pályázatán appeared first on Fejér vármegye magazin.

  • Duguláselhárítás Budapest
    by fejermegye on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Fejér vármegye magazin.

  • Házikedvenceink veszélyben?
    by fejermegye on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Fejér vármegye magazin.

  • Már nem gondolkodnak a szociális temetésben
    by fejermegye on 2024.03.31. at 09:56

    2013-ban döntött a kormány a szociális temetés lehetőségének törvénybe iktatásáról. Bár már akkor is szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy van létjogosultsága, The post Már nem gondolkodnak a szociális temetésben appeared first on Fejér vármegye magazin.

Vélemény?

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .