Vajon Lovasberény is részesül a támogatásban?

Rendkívüli ülést tartott hétfőn délelőtt Fejér Megye Közgyűlése. A képviselők zárt ajtók mögött 23 Fejér megyei település belterületi csapadékvíz elvezetési rendszer fejlesztésének támogatásáról döntöttek, 3 és fél milliárd forint értékben. A közgyűlés elején új megyei képviselő tett esküt.

Ünnepélyes pillanatokkal vette kezdetét Fejér Megye Közgyűlése hétfőn délelőtt: egy lemondott képviselő helyett Salamon Béla, Lepsény polgármestere lett a Fejér Megyei Közgyűlés Fidesz-KDNP Frakciójának új tagja, aki hétfőn kapta meg mandátumát, és tette le képviselői esküjét.

Egyúttal bejelentésre került Gombó Áron képviselő lemondása.

Zárt ajtók mögött több Fejér megyei település belterületi csapadékvíz elvezetési rendszer fejlesztésének támogatásáról döntött a megyei közgyűlés. A hétfői döntések alapján 23 település belterületi csapadékvíz elvezetési rendszerének fejlesztése részesülhet támogatásban, mintegy 3 és fél milliárd forint értékben. Ezzel a támogatással sok Fejér megyei település számára fontos kérdés oldódik meg.

Frissítés

Polgármesterünk a bejegyzést olvasva gyorsan reagált a kérdésre:

Jelen eljárásban az előző Település Fejlesztési Operatív programban benyújtott pályázatokat bírálták el. Lovasberény felszíni csapadékvíz elvezetésének koncepció és tanulmányterve most készül el a hetekben (ez általában egy fél éves munka), ezen dokumentumok szükségesek a pályázat benyújtásához. Településünk a közelgő TOP plusz pályázati rendszerben kíván a témában pályázatot beadni.

Nagyon köszönjük a választ!

Fejér vármegye magazin Fejér vármegye közéleti magazinja

Vélemény?

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .