Utazzon féláron a Szuperkoncertre!

A Szerencsejáték Zrt. egy év kihagyás után ismételten megrendezi a Szuperkoncertet szeptember 25-én, melyen a hazai könnyűzenei élet nagyágyúi lépnek fel.

Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek. Az esemény apropóját a társaság harmincadik születésnapja adja, melyet egy egyedülálló helyszínen, a közel 25 ezer négyzetméretes Puskás Aréna Szoborparkban tartanak. A MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz a rendezvényre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

Az 50 százalékos kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, vonat esetében 2. kocsiosztályon, vehető igénybe. Vasúton a 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2021. szeptember 24-én 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2021. szeptember 26-én 23:59-ig kell befejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen található információs pontoknál lebélyegeztetik.

Felhasználási feltételek a Volánbusz járatain:

A kedvezmény igénybevételéhez teljes árú menetjegyet kell váltani elővételben a pénztárban vagy az autóbuszon a szuperkoncert helyszínére (Budapest). A rendezvényen lebélyegzett jegy a visszaúton is érvényes (azonos viszonylaton), vagyis egy út áráért lehet eljutni a koncertre, majd onnan hazatérni. A mobilapplikációban megváltott jegyekre a menettérti kedvezmény nem érvényesíthető. Emelt szintű szolgáltatást nyújtó járat igénybevétele esetén a távolsági kiegészítő jegy megváltása visszautazáskor is kötelező. A díjmentes visszautazásra azok az utasok jogosultak, akik visszautazásukat szeptember 26-án 12:00-ig megkezdik.

Autóbuszos menetjegyek ellenőrzése:

A visszaúton a jármű fedélzetén fel kell mutatni a lebélyegzett, odaútra szóló menetjegyet. Ennek hiányában teljes árú jegyet kell váltani a visszaútra (vagy az utast megillető kedvezményes, egyúti jegyet).

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .