Választási irodavezetők eskütétele a Megyeházán

2022. április 3-án tartják hazánkban az országgyűlési képviselők választását és ezzel egyidőben országos népszavazást. Ezzel összefüggésben a választási esküvel nem rendelkező helyi választási irodák vezetői tették le esküjüket január 24-én a Megyeháza Címertermében dr. Kovács Zoltán, a Fejér Megyei Területi Választási Iroda vezetője előtt. 

A Fejér Megyei Területi Választási Iroda – figyelemmel a Köztársasági Elnök által 2022. április 3-ra kiírt országgyűlési képviselő választásra és országos népszavazásra – felülvizsgálta a Fejér megyei helyi választási irodavezetők eskütételi kötelezettségét.

Ennek megfelelően 2022. január 24-én, 14 órai kezdettel a Megyeházán 18 település helyi választási iroda vezetője tette le a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI törvényben előírt esküjét dr. Kovács Zoltán, a Fejér Megyei Területi Választási Iroda vezetője előtt.

A Területi Választási Iroda vezetője tájékoztatta a jelenlévő helyi választási irodavezetőket jogaikról és kötelezettségeikről, valamint az országgyűlési képviselő választással és az országos népszavazással összefüggő feladataikról.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .