Csatorna – A Fejérvíz Zrt. a díjbeszedésről az alábbi tájékoztatást adta:

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal megküldte részünkre a közműves szennyvízelvezetés és – tisztítás díját. A lakossági díj összege 553,11 ft/m3, ebből az összegből levonásra kerül a 10% rezsicsökkentés, így a módosított összeg 498 ft/m3. A nem lakossági díj összege: 613.95 ft/m3

A Fejérvíz Zrt. a díjbeszedésről az alábbi tájékoztatást adta:

Tisztelt Felhasználóink!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási hivatal Lovasberény községben a szennyvízelvezetésre és tisztításra 553 ft/m3 lakossági díjat állapított meg. Társaságunk Lovasberény község szennyvízelvezetése és tisztítás működési engedélyét 2021.október 22-i dátummal kapta meg, mely dátumtól a későbbiekben megállapított csatornadíj kiszámlázásra kerül a szolgáltatást már igénybe vevő fogyasztóinknak.

A már csatornabekötéssel rendelkező felhasználóinknál a csatornadíj bevezetése miatt az eredeti ütemezésen kívül, közbenső, januárra tervezett vízmérő-leolvasást kell végeznünk. A csatorna bekötés műszaki átvételekor leolvasott vízfogyasztási adat, illetve a januárban leolvasásra kerülő adat közti időszakra arányosítva kerül megállapításra a 2021. október 22. után esedékes csatornadíj. Az ekkor elkészülő elszámoló számlára részletfizetési kedvezmény kérhető. Ezután lezárjuk az előző, csak vízszolgáltatásból álló időszakot, egyben megnyitjuk az együttes víz- és csatornaszolgáltatás időszakát minden egyes fogyasztónak, akik élnek a közműves szennyvízelvezetés szolgáltatásával.

A díjmegállapítást követően a használat után alapdíjat, illetve mennyiségarányos díjat kell fizetni, a későbbiekben pedig mindenki, aki csatlakozik a rendszerhez, a rákötés átvételekor történő leolvasás utáni fogyasztására csatornadíj fizetésére kötelezett.

Amennyiben további kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunkon is készséggel állunk rendelkezésére.

ugyfelszolgalat@fejerviz.hu
06-80-200-342
www.fejerviz.hu

FEJÉRVÍZ ZRT

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .