Fejlesztések Sukorón – bejárást tartottak az érintettek

Magyarország Kormánya kormányhatározatban döntött Sukoró külterületének Velencei-tóval érintett parti szakasza fejlesztéséről. A projekt kapcsán csütörtökön bejárást tartott a helyszínen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés, valamint a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnöke, Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, valamint a fejlesztésben érintett szervezetek képviselői. 

A fejlesztés részeként egy megújult, megszépült, közművesített szabadstrand létesülhet Sukorón.

 „A végső eredmény reményeim szerint az lesz, hogy a sukoróiak végre kapnak egy 21. századi partszakaszt, ahol megőrizzük a természeti szépségeket és csak olyan szintű beavatkozás történik, ami egy 21. századi, kulturált parthoz szükséges: mosdók, zuhanyzók, platánfák, zöld felületek, gyermekjátszók”

– mondta el a fejlesztés kapcsán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés, valamint a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnöke. Emellett a beruházás lehetőséget biztosít az EFOTT-nak egy állandó helyszínre – tette hozzá az elnök.

A projekt kapcsán tartott helyszíni bejáráson a fejlesztésben érintett szervezetek képviselői is jelen voltak.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .