Győzött a Fehérvár Villachban és 2-1-re vezet

A Hydro Fehérvár AV19 4-0-ra nyert a Villach otthonában az osztrák jégkorongliga (ICEHL) elődöntőjében, így 2-1-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban, amely szerdán folytatódik Székesfehérváron.


    Elődöntő, 3. mérkőzés:
Villach (osztrák) – Hydro Fehérvár AV19 0-4 (0-1, 0-2, 0-1)
———————————————————–
a magyar csapat gólszerzői: Atkinson (4.), Sarauer (28.), Campbell (28.), Hári (59.)
    Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 a Fehérvár javára.

Hirdetés



    Az osztrák liga elődöntőjébe első alkalommal bejutott Fehérvár a csütörtöki nyitányon hosszabbítás után kapott ki Villachban, szombaton pedig otthon 6-3-mal vágott vissza.
    Ezúttal már a negyedik percben vezetéshez jutott a magyar együttes, Josh Atkinson a harmad közepéről bombázott a kapuba. A mezőnyfölény a második játékrész nyolcadik percében nyolc másodperc alatt két gólt hozott. Előbb Sarauer Andrew emberelőnyben talált be – a kipattanót kotorta be -, majd Tim Campbell is eredményes volt.
    Továbbra is remekül védekezett a Volán, és az utolsó előtti percben Hári János üres kapus góllal állította be a végeredményt, amellyel csapata elvette ellenfele pályaelőnyét.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .