20 éve a „szakmában”

Néhány mondatban szeretném bemutatni honlapunk tartalom kezelőjét egyben azt az embert aki 40 évesen 20 évvel ezelőtt vágott bele egy olyan világ megismerésébe, amit akkor még igen szűk réteg értett és használt Magyarországon.

2003-ban a hazai internet már ugyan élvezhető és elterjedt, viszont elég drága szolgáltatás volt, de a cégek, vállalkozók tevékenységük bemutatására még nem „fedezték” fel a benne rejlő hazai lehetőségeket.

Mondhatni ott volt a kezdeteknél és autodidakta módon sajátította el azt a tudást, aminek segítségéve, most sok-sok budapesti és vidéki híroldalt kezel egymaga a nap 16 órájában.

2018-ban költözött végleg településünkre és döntött úgy, Lovasberényben is létrehoz egy információs és szórakoztartó oldalt, úgymint másutt ahol élt az országban Hatvanban és mondjuk Ecséden is. Azóta is foglalkozik a két település életével.

2019-ben indította el a település második – lehet harmadik – közösségi Facebook csoportját és Facebook oldalát majd hívta életre ezt az oldalt is. Előtte persze kereste a kapcsolatot a falu vezetésável, sőt ígéretesnek mondható „tárgyalások” is történtek, de a közös gondolatokat, ötleteket nem követte tett, vagys követte, de nem vele.

Nem adta fel. Szorgosan járt a település rendezvényeire, készített fotókat és mutatta be a világnak Lovasberényt.

Igyekezett a helyi vállalkozók számára is olcsó, jó bemutatkozó lehetőséget biztosítani, kivinni hírüket a falu határain kívül, eddig nem sok sikerrel, minek talán oka, hogy nem helybéli, és mint tudjuk ebben a tekintetben nem könnyű a beillszkedés, még ha Lovasberény 40 éve kapcsolódik is az életéhez, még ha Lovasberény szereti is az ideköltözőket. Mint mondja, ez lehet több időt vesz igénybe.

Most éppen azon gondolkodik, hogy a falu történetét feldolgozó képes krónikát készítene az online térnek, ezért minket kért meg, hogy tolmácsoljuk elképzelését, amihez nem kér mást, csak régi helyi fotók és negatívok rendelkezésére bocsátását, hogy azt digitalizálhassa és gyüjteményt készíthessen berlőle.

Ha tudtok neki segíteni, akkor írjatok a media@mr3.hu e-mail címre.

Köszönjük Arold Péter nevében is.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .