Tájékoztató

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tárgyban megjelölt távvezeték vonalon társaságunk 2023. május 08. napján megkezdi az oszlopok korrózióvédelmi munkálatait. A munkavégzés előre láthatóan 2023. szeptember 30. napjáig fog tartani.

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 124. § (2) bekezdése kimondja, hogy „a hálózati engedélyes a vezetékjog alapján az építményeket üzemeltetheti, karbantarthatja, kijavíthatja és átalakíthatja, felújíthatja, továbbá a közcélú hálózat, termelői vezeték, magánvezeték vagy a közvetlen vezeték mentén lévő, a biztonsági övezetet sértő növényzetet eltávolíthatja, a felsorolt tevékenységek elvégzése céljából a vezetékjoggal érintett ingatlanra beléphet.”

A munkavégzés kiterjed Lovasberény közigazgatási területéhez tartozó, Martonvásár-Litér 400 kV-os távvezeték 50-68. terjedő oszlopközei által érintett területekre. (a távvezeték hálózat megnevezése fel van tüntetve az oszlopokon)

A munkák során, a terepen való mozgás közben gépeink taposási kárt okozhatnak az érintett ingatlanokon, amelyért a terület használóját a hatályos jogszabályok alapján kártérítés illeti meg.

Ezen igényeket a károsodott ingatlanok használói a térségben jelenlevő, a munkákért felelős építésvezetőnek személyesen, telefonon, vagy levélben a következő címre jelenthetik be:

MVM XPert Zrt.

1158 Budapest, Rákospalotai Körvasút sor 105.

A kivitelező helyszíni építésvezetője:

Varga Zoltán; MVM XPert Zrt. 1158 Budapest, Rákospalotai Körvasút sor 105.

Tel: 06-20/444-0644

A kivitelező felelős műszaki vezetője:

Kopasz Sándor; MVM XPert Zrt. 1158 Budapest, Rákospalotai Körvasút sor 105.

Névjegyzéki száma: MV-É/M-03-5100; tel: 06-20-353-5843

MVM XPert Zrt.

Távvezetéki Divízió Igazgatóság


Hirdetés

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .