Alba Regia Műsorszolgáltató Kft. nyerte a pályázatot

A Médiatanács kihirdette egy székesfehérvári kisközösségi rádiófrekvencia pályázat nyertesét; a testület a legutóbbi ülésén a Life TV-t is figyelmeztette.

    A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Médiatanács a legutóbbi ülésén megállapította: az egy székesfehérvári kisközösségi rádiófrekvencia elvi használatára kiírt pályázat nyertese az egyedül pályázó Alba Regia Műsorszolgáltató Kft.
    A testület emellett a szolgáltató kérésére közösségi médiaszolgáltatásként ismerte el a Jazz Tv-t – írták.
    A grémium továbbá figyelmeztette a Life TV szolgáltatóját, amiért a Keverd újra, Buday! című műsor egy januári, termékmegjelenítést tartalmazó adásában közvetlenül egy kistermelői márka termékeinek megvásárlására ösztönözte a nézőket.
    Emellett szintén januárban az Otthon neked és a Fitt Life című műsorokban az adást támogató több vállalkozás termékeinek beszerzésére és szolgáltatásainak igénybevételére hívták fel három esetben a nézőket, ami szintén jogszabályellenes.
    A Médiatanács heti üléseinek teljes napirendje megtalálható a testület honlapján, ahogy az ülésekről készült jegyzőkönyvek, illetve valamennyi határozat is – a legfrissebbek a szükséges hitelesítési és adminisztrációs átfutási idő után lesznek nyilvánosak.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .