Székesfehérvári Királyi Napok

Augusztus 13-án, vasárnap megkezdődnek a Székesfehérvári Királyi Napok 2023 programjai. A Királyi Folkfesztivál, a Fricsay katonazenekari találkozó, a könnyűzenei koncertek, kiállítások, a középkori vásári forgatag, az Árpád-házi királyokról szóló darabok, a szakrális megemlékezések nyolc napon át, augusztus 20-ig várják az érdeklődőket.

„A Székesfehérvári Királyi Napok szervezése már hetek óta zajlik annak érdekében, hogy idén is egy szép, értékekben gazdag rendezvénysorozatot tudjunk megtartani” – mondta el a programsorozattal kapcsolatban dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki hozzátette: a Királyi Napok idén is méltó lesz Székesfehérvárhoz, a városnak a magyar történelemben betöltött történelmi szerepéhez, ugyanakkor azt is megmutatja, hogy a mai Fehérvár egy nagyon szerethető város, amely büszkén vállalja a múltját és az ezzel járó felelősséget. Egy országosan egyedülálló, összeművészeti programsorozatra készülnek, amely közel másfél hét alatt számos kulturális, közösségi eseményt kínál a kiváló belvárosi és öreghegyi helyszíneken.

További információ itt


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .