Halálos baleset az M7-en Velence térségében

A Velencei-tó térségében mind a két irányban rosszak voltak a látási viszonyok. A balesetek miatt több kilométeres a torlódás, az érintett szakaszon teljes útlezárást rendeltek el az autópálya mindkét oldalán.

A rendőrség a következő közleményt adta ki.

Megszűnt a forgalomkorlátozás a Balaton irányába tartó oldalon.

A rendőrök befejezték a helyszínelést és nem sokkal 11 óra előtt feloldották a forgalomkorlátozást az M7-es autópálya Balaton irányába tartó oldalán, Velence térségében, ahol a korábban történt balesetekben 15 jármű volt érintett, és ketten megsérültek. Továbbra is jelentős a torlódás, ezért kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Előzmények

Több, különálló közúti közlekedési baleset történt 2024. február 25-én reggel az M7-es autópálya 44-es kilométerszelvényében, Velence térségében, feltételezhetően a sűrű köd következményeként kialakult rossz időjárási és látási viszonyok miatt. A balesetekben több tucat jármű érintett. A rendőrök teljes pályás útlezárás mellett végzik a helyszínelést és a műszaki mentést. Mindkét irányban több kilométeres a torlódás.

AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT AZ INDEX KÉRDÉSÉRE MEGERŐSÍTETTE, HOGY EGY HALÁLOS ÁLDOZATA IS VAN A BALESETNEK.

Közlésük szerint két mentőhelikopter és 16 mentőautó érkezett a helyszínre, négyen –köztük egy gyermek – súlyos sérüléseket szenvedett, 14 embert (köztük egy gyermeket) könnyebb sérülések miatt kellett ellátni. A sérülteket a székesfehérvári kórházba szállították.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .