A halál lista

A magukat „Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának” nevező csoportosulás vezetői emberölésre szólították fel tagjaikat.

Az ügyészség azt közölte, a gyanú szerint egy Fejér megyei községben találkoztak szeptember 11-én a csoport tagjai, ahol a vezetők „hadiállapotot” hirdettek, és emberek megölésére szólították fel a tagokat. Az erről készült felvétel felkerült egy videómegosztó csatornára is.

„Hadiállapot van, így az igazságszolgáltatás tagjaira, kiváltképp a devizahiteles perekben eljáró bírákra és azok családjára az ítéletem halál” – mondja a felvételen a férfi.

Az Index azt is tudni véli, kik szerepelnek a radikális szervezet listáján:

– Orbán Viktor,
– Gulyás Gergely,
– Toroczkai László,
– Gyurcsány Ferenc,
– Áder János,
– Dobrev Klára,
– Fekete-Győr András,
– Jakab Péter,
– Kásler Miklós,
– Benkő Tibor,
– Szijjártó Péter,
– Varga Judit,
– Nagy István,
– Palkovics László,
– Semjén Zsolt,
– Máger Andrea,
– Novák Katalin,
– Kincses Gyula,
– Müller Cecília,
– Sulyok Tamás,
– Parti Tamás,
– Bánáti János,
– Jelasics Radován,
– Balogh János,
– Halmosi Zsolt,
– Mészáros József,
– Karas Mónika,
– Oravecz Márton,
– Merkely Béla,
– Rusvai Miklós,
– Szlávik János.

atv.hu

Hozzászólások

2 hozzászólás

  1. A háboru óta ebek harmincadján pusztuló Cziráki féle kastélyt ideje lenne felújítani azelőtt mielőtt tönkre teszi az enyészet! Rendbe lehetne tenni a modern technikai feltételekkel a kis disztavat és az egykor ritkaságnak tekintett angol kertet is! A tavat tápláló forrást is ki lehetne pucolni és a tavat tápláló vezetéket is fel kellene újítani .Az elfolyó víz tudná pótolni a Velencei tó apadó vízét is!

  2. Ideje lenne felújítani a II. világháború óta az ebek harmincadján maradt Ciráki féle kastélyt és a hozzá tartozó angolkertet amelyben van egy disztó amelynek vizét egykor élő forrás táplálta. A forrást ki kell pucolni és az elfolyó víz részben táplálni tudná a kiapadással fenyegetett Velencei tavat. Sok háborus lövedék alussza örök álmát a kis disztó medrében ami rejtett veszélyforrás ezért egy megrendezett tüzszerész hadgyakorlat keretén belül lőszermentesíteni kell! Kiváló földrajzi adottságú kastély egy jól prosperáló turisztikai objektum lehetne!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .