Tisztelt Lovasberényiek!

Lovasberény idén is csatlakozik az ország legnagyobb önkéntes szemétszedési akciójához,

a TeSzedd mozgalomhoz,

amely központilag október 18. és 24. (hétfő- vasárnap) között kerül megrendezésre.2021. október 24.-én, vasárnap várjuk azokat az önkénteseket, baráti társaságokat, családokat kisgyerekkel, nagyobbakkal, örök fiatalokat, akik a jó ügy mellé állva szívesen segítenének falunk tisztán tartásában.

Gyülekező: a Polgármesteri hivatal udvarán délelőtt 9 órakor, ahol egy kis szeretetvendégségre is hívjuk Önöket. Itt osztunk szemeteszsákot, kötözőanyagot, kesztyűt is.

Amennyiben vastag munkáskesztyűt szeretnének viselni, kérjük, azt hozzák magukkal. Ha valaki azon a héten hétköznap tudna csatlakozni a szemétszedéshez, úgy kérjük, hogy a polgármesteri hivatalból kérjen zsákot erre a célra a tisztítandó terület megjelölésével.

A szemétszedésre érdemes kényelmes, zárt ruhát, zárt cipőt felvenni, hátizsákban innivalót, esetleg ennivalót, kézfertőtlenítőt, szükség esetén allergiagyógyszert tenni.

Bármilyen kérdéssel keressenek bátran itt a poszt alatt, privátban vagy telefonon!Legyünk minél többen, reméljük, az eső nem szól közbe! Megosztásokat köszönjük!Tisztelettel: Böhm Erika (06-30-830-50-78)

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .